Friday, January 29, 2016

NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTSKI LEK ZA IMUNITET I OPŠTE ZDRAVLJE

Ukoliko niste ljubitelj antibiotika i hemijskih lijekova preporučujemo vam prirodni antibiotik sastavljen od niza najboljih, najačih i najzdravijih nehemijskih sastojaka koji mogu poslužiti kao lijek.
To nije sve ovo je ujedno i sjajnan lijek za tretiranje imunog sistema, jačanje organizma i prevenciju od niza bolesti i stanja.
Sastojci su jaki provjereni prirodni antiupalni i antibakterijski elementi. U ovom prirodnom pripravku ujedinjeni su u jedan lijek u kojem dijeluju sinergijski.

Sastojci:

-        800 ml jabukovog sirćeta,
-        1/4 šolje sitno sijeckanog bijelog luka,
-        1/4 šolje sitno sijeckanog crnog luka,
-         2 ljute papričice
-         1/4 šolje rendanog đumbira,
-        2 kašike rendanog hrena,
-        2 kašike kurkume
-        2 čajne kašikice sitno mljevenog bibera
Sve sastojke ,osim sirćeta,  isjeckane kako je opisano pomješajte u posudi ili ih bez prethodnog sjecanja izblendajte u blenderu. Uspite sve u staklenu teglu ili veliku staklenu flašu sa širokim grlom. Prelijte sirćetom i dobro izmješajte. Zatvorite posudu i promućkajte. Ostavite na neko hladnije tamno mjesto da odstoji 7-10 dana. Povremeno kada se sjetite promućkajte. Nakon stajanja procjedite smjesu kako biste odvojili samo tečnost. Dobro iscjedite svu tečnost iz ostataka sastojaka. Smjesu uzimajte isto kao lijekove najbolje 2-3 puta na dan po jednu supenu kašiku. Ovako spremljen prirodni super lijek možete kortistiti za sve vrste prehlada, upala, gripe, bolova, povišenu temparaturu, upale mišića itd. I to kako smo naveli 2-3 puta na dan. Lijek možete koristiti i preventivno za opšte zdravlje, pojačanje imuniteta, probleme sa povišenim pritiskom, masnoćama u krvi, arterosklerozom, slabom cirkulacijom, te kao preventivu najtežim bolestima uključujući rak i srčana oboljenja. Ako lijek koristite kao preventivu dovoljno je da koristite jednu do dvije supene kašike na dan , najbolje jednu ujutro i jednu navečer pred spavanje. Pazite se ljuto je ali u toj ljutini leži snaga sastojaka.
Ne preporučuje se djeci mlađoj od 10 godina.
(zdravljebezdoktora)